Dax att kavla upp ärmarna…

Opinionsundersökningarna kommer ofta och de visar på en socialdemokrati som har vind i seglen. Stefan Löfven har vind i seglen. Visserligen är inte socialdemokraternas politik under Stefan Löfven ännu formad vilket kan vara en del av förklaringen, men ändå. Alla ska ha jobb säger socialdemokratin, men inte hur. Att låna pengar och ”skapa” jobb som förr i tiden är nog svårt att få ens trogna socialdemkrater att tro på idag, efter allt vad som hänt i södra Europa.

Opinionsläget visar ändå att svenska folket vill mera. Det är dax att vi kavlar upp ärmarna och blir ändå tydligare i hur vi faktiskt löser ungdomsarbetslösheten och hur vi tar oss an de viktiga vård och omsorgsfrågorna. Det är de frågorna som många oroar sig för. Det är dax för Alliansen att bli ändå tydligare med vilka lösningar vi har och vad vi vill. det är dax att kavla upp ärmarna.

Media: DN

Blogg; Velkens Blogg; Kent Persson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s