Kent Persson ny partisekreterare!

Kent Persson oppositonsråd från Örebro blir ny partisekreterare då Sofia Arkelsten i dag avgått. Kent Persson klargör redan på presskonferensen idag att tempot i det politiska arbetet i moderaterna kommer att öka. En tempoökning vi redan idag har i det politiska arbetet i Örebro. Att vara ute i våra verksamheter, att besöka företag och att samtala med människor är viktigt för att lyssna in. Människor vet bäst själva hur deras vardag ser ut och vilka samhällsproblem som finns. Politiken ska lyssna och politiken ska därefter komma med politik som ger lösningar på problemen. Att vård och omsorgfrågorna nu bli viktiga för partiet framkommer också tydligt.

Att kvinnor som arbetar i offentlig sektor ska ha möjlighet att arbeta heltid, är en viktig fråga som jag är extra glad för att han särskilt nämner. I Örebro har den frågan drivits av oss som en viktig fråga. en viktig fråga för kvinnors ekonomi och hälsa. En viktig fråga för att arbetslinjen ska fungera, människor som vill arbeta heltid för att skapa sig en bra ekonomi ska kunna göra det.

Grattis Kent Persson!!

Blogg; Maria Haglund; Kent Persson; Tokmoderaten; Johan Westerholm; Kulturbloggen; Kent Persson

Media: Expressen; DN; SvD; SvD2;Aftonbladet; Expressen2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s